Leder

Jonny Ingebrigtsen

Jeg er 65 år, bestefar, far, svigerfar og samboer og har bodd på Guldsmedengen, Hisøy siden 1985. Er utdannet barne- og ungdomsarbeider og vært fagarbeider i familietjenesten i Arendal kommune siden 1994, og før det i arbeid med annet sosialt arbeid i offentlig sektor.

Jonny Ingebrigtsen

MITT ENGASJEMENT Har vært medlem og hatt mange ulike verv i fagbevegelsen, i Kommuneforbundet, nå Fagforbundet, siden 70-tallet. Er styremedlem i Fagforbundet Arendal. Har i samme tidsrom vært aktiv i politikken på venstresiden, og er for tiden valgt inn i min første periode i Arendal bystyre. I nærmiljøet har jeg engasjert meg som FAU leder på skolen og AKFU leder i kommunen. Har vært mangeårig leder av velforeningen der jeg bor, som har ført til igangsetting av aktiviteter i nabolaget. I et prosjekt (hus) «Guldsmedengen samvirkelag», som var et lokale drevet på dugnad på Hisøy.

MIN HJERTESAK “Bidra etter evne og få etter behov”. Er opptatt av trepartssamarbeidet, fattigdomsbekjempelse og utenforskap. Andre lokale saker: Utvikling av kollektivtilbud som buss, ferge, tog, samt gang- og sykkelvei. Velferdsstatens universelle velferdsordninger står i fare med innføring av den såkalte Arbeidslinja i NAV. Dette bidrar til fattigdom og utenforskap. Dagens kapitalistiske markedsøkonomi, må byttes ut med en demokratisk styrt sosialistisk samfunnsøkonomi. Velferdsstatens universelle ordninger med gratis skole, helsetilbud, barnetrygd og folketrygd er kjempet frem av arbeiderklassen og fagbevegelsen, og satt ut i live av Arbeiderpartiet som arbeiderklassens politiske verktøy. Arbeiderpartiet må fortsette denne stolte tradisjonen!