Nestleder

Torun Poppe

Jeg er 45 år, oppvokst på Tromøya og bosatt på Hisøya. For tiden leder jeg seksjon Digital læring i Sykehuspartner, som lager digital opplæring for helsesektoren. Jeg har 25 års arbeidserfaring fra privat og offentlig sektor, fra ulike stillinger i Saint-Gobain, UECC, Gard og Sørlandet sykehus. Jeg har en mastergrad i ledelse fra BI, i tillegg til Helseledelse og Kvalitetsforbedring i helsetjenesten fra Universitetet i Bergen.

Torun Poppe

MITT ENGASJEMENT Jeg sitter i styret i Arendal Arbeiderparti og i Vestre Arendal Arbeiderlag, og stiller til valg til kommunestyret i Arendal.

MINE HJERTESAKERMine politiske interesseområder inkluderer skole og utdanning, samt helse og omsorg. Jeg ønsker å jobbe for at alle som vokser opp skal ha like muligheter for å lykkes, uavhengig av bakgrunn og økonomi. Jeg vil også jobbe for at alle skal få tilbud om nødvendig helsehjelp, og ønsker å legge til rette for videreutvikling av helhetlige pasientforløp, gjennom god samhandling mellom spesialist- og primærhelsetjenesten.